Voorstellen

Geboren in Noord Holland en op dit moment wonende in hartje Drenthe samen met mijn vrouw Ellen en 4 prachtige kinderen. Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd door muziek. In de pubertijd werd die drive zo groot dat ik begon te experimenteren met diverse geluidsopnames. Op mijn 15e heb ik mijn 1e dj set gedraaid. Dit voelde zo goed dat ik me daar verder in heb ontwikkeld en ieder weekend aan het draaien was in lokale discotheken.

Voorstellen

Jacco Weijers

Tijdens opleidingen voor Energetisch Therapeut en Therapeutisch begeleider, heb ik mijzelf ontmoet in shamanic trancedance. Ik kreeg  ideeën om dit verder te gaan uit werken als dj.

Ik ben trots deze krachtige manier van bewustwording samen met Ellen te kunnen en mogen verzorgen.

Ellen Weijers

Past haar kennis en ervaring toe in de dans-workshops na een periode van opleidingen die te maken hebben met bewustwording. Door haar emotionele fijn gevoeligheid en therapeutische kwaliteiten kan zij mensen begeleiden, zowel persoonlijk maar ook in groepen. Ellen helpt het zelf-genezend vermogen toe te passen. Tevens zorgt Ellen voor een veilige omgeving.

Op deze website kun je meer informatie vinden over shamanic trancedance en waar workshops worden gehouden, ik wens je nog veel leesplezier en graag tot ziens.

Jacco Weijers

Ons doel is jezelf herontdekken, contact maken met je kwaliteiten, oude blokkades opheffen om de liefde te kunnen laten stromen voor jezelf en anderen.